Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by PRChecker.info service

Monday, August 20, 2018

humble man

Cum identificați un mare om?
Judecați măreția unui om bazat pe aspectul lui? Drepturile sale laudă cum ar fi mașina lui, treaba lui, altul semnificativ, casa sau stilul său de viață? Care este miezul măreției sale?
Cred că un mare om vă va spune că este minunat pentru că nu va înceta să vă amintească de măreția lui .


Deloc. Asta nu cum ai identifica un om mare. Aceasta ar fi mândrie , iar mândria nu a făcutniciodată pe nimeni grozav. Nu poți fi crescut în măreție adevărată prin mândria ta și trăind viața în funcție de ego - ul tău .
Ah da, iubitul ego. Eul, care este într-adevăr un nume mai simplu pentru mândria unui om, este ceva pe care fiecare om se străduiește să-l construiască și niciodată nu o lasă fără pază. Ego-ul tău cere să fii construit în întregime de unul singur, fără ajutorul sau îndrumarea nimănui. Viața trăiește singură, pentru voi înșivă.
Și asta e problema.
Dacă mândria omului nu-l face mare, atunci ce face? Este un simplu cuvânt - umilință . Dar, ce este umilința? Numai dacă definiția sa era la fel de simplă. M-am străduit să o definim eu, 
așa că permiteți-mi să citez CS Lewis:Să se scufunde; gândindu-te mai puțin la tine. Ce anume înseamnă asta? Deși subiectul umilinței este vast, vă prezint cele 8 caracteristici umile umile.
1. El este tăcut. Poate fi realizat și are multe drepturi de înfrânare, dar nu se laudă. Sau nu atât de des. Ar putea spune poveste după poveste despre el însuși, dar în schimb își ia timpul să-i asculte pe alții. Nu este complet tăcut, dar dacă subiectul implică excesiv ego-ul său, el va fi văzut și nu va fi auzit. Dar, fiți siguri că, atunci când este timpul să vorbiți, va vorbi - nu cu mândrie.
2. El este în control. Este adevărat, fiecare om are un ego. Dar, omul umil nu-și trăiește viața cu mândrie și vanitate (mândrie bazată pe aspect). Umilința lui se ocupă de viața lui. E nevoie de mult mai mult efort pentru un om să trăiască cu umilință decât cu mândrie. A trăi cu ego-ul pe bancheta din spate înseamnă a cădea jos, a murdări și a face greșeli - poate chiar și o  mulțime de ei.
3. Este un adevărat lider. Oricine poate fi un lider, dar cine poate fi un adevărat lider? Cea mai mare diferență dintre un lider mândru și un lider umil este acesta: omul mândru nu esteun lider, el este un șef. Un sef este cineva care îi face pe alții să facă ceva pe care nu-l va face niciodată . Dar liderul face totul cu cei care îl urmează, fără să-i ceară niciodată să facă ceva ce nu ar face-o. Făcând lucrurile grele cu cei care fac lucruri grele este semnul distinctiv al unui adevărat lider.
4. Slujește cu bunăvoință. Întotdeauna am spus că ar trebui să o fac, și apoi m-am trezit că am făcut-o foarte recent; Mi-am spalat picioarele fratilor Oricine își dă seama unde este demonstrat acest act de slujire, știe că este o slujbă pentru cea mai mică dintre cele joase. Dar omul umil nu-i pasă. El îi va sluji pe alții și el o va face cu bucurie. Nimic nu se simte mai bine decât să știi că cineva e mai bine din cauza faptului tău de bunătate.
5. Este corectabil. Ceva care se desfășoară adânc în fiecare om egocentric este că el nu va lua o corecție. Dacă se încurcă, nu va face corectarea cuiva. Dar omul umil învață cu bunăvoință. El face o greșeală și spune că mă învață. El vrea să învețe de la alții și de la fiecare dintre greșelile sale. Umilința privește eșecul ca pe o piatră de hotar pentru succesul final.
6. Este blând. Există o puternică forță demonstrată în actul de blândețe, iar omul umil are o inimă blândă. Deși el poate avea o mare putere, el nu-i arată. Când este cu cei slabi, acționează cu blândețe pentru a-și liniști siguranța. Când este cu tânărul, nu îi face să se teamă de puterea lui. Mai degrabă le arată o forță care merită admirată. El arată puterea în tăcere.
7. Este urmăritor al măreției. Aproape   m-am înțeles că este mulțumit, dar apoi mi-am dat seama de greșeala din acea declarație. Desigur, un om umil este mulțumit în multe lucruri, dar el nu poate fi niciodată mulțumit de el însuși - personajul său. De aceea el este urmăritor al măreției . El caută o perfecționare, o putere, o inteligență și o mai multă umilință ... cu scopul de ai ajuta pe alții.
8. Este mic inaintea lui Dumnezeu si a Universului. Nici un om nu poate atinge cu adevărat smerenia fără să trăiască o viață după Dumnezeu. Plimbările noastre cu Dumnezeu sunt punctul final definitoriu al umilinței noastre personale. Dumnezeu ne cheamă să recunoaștem măreția Lui, în timp ce ne dăm seama cât de mici suntem cu adevărat în afara Lui. De fiecare dată când un om umil vine înaintea Dumnezeului său, își dă seama de adevărata sa dimensiune și profunzimea umilinței sale.
Cu toții trăim o bătălie constantă de mândrie și umilință, care este într-adevăr doar un război împotriva a două jumătăți ale aceleiași persoane. Esti versurile tale. Sunteți singurul adversar împotriva măreției voastre interioare - împotriva umilinței voastre.
Un om s - ar putea lua în considerare ego - ul său o mare parte din el, dar adevărata măreție a unui om se găsește în umilință-lui său tăcerea , sa controlul asupra vieții sale, lui de conducere , sa slujire , lui de învățare spiritul , lui blând puterea , lui dorință pentru măreție și mărimea lui înaintea lui Dumnezeu .
Vedeți aici tendința? Toate cele opt caracteristici ale umilinței implică gândirea mai puțin despre tine însuți. Aceasta este cu adevărat esențială. Și când umilința câștigă în sfârșit , poți să descoperi care este orgoliul tău ascuns sub egoul tău. Sperăm că veți găsi un om umil - un om grozav.

No comments:

Post a Comment